In de loop van januari 2023 zal Elke Eylenbosch in onze praktijk starten als therapeute in opleiding voor kinderen en jongeren.


Zij stelt zich hier even voor:"Ik ben Elke Eylenbosch en werk sinds 2008 als psychosociale begeleidster met psychisch kwetsbare (jong)volwassenen. In 2020 heb ik beslist om mij verder te verdiepen in gesprekstechnieken om meer naar de kern van de kwetsbaarheid en het authentieke ‘ik’ te gaan. In juni 2022 heb ik de 2 jarige opleiding integratieve therapie als counselor afgerond. Vanuit deze opleiding kwam ik in aanraking met het expertise- en opleidingscentrum voor rouw, trauma, breed verlies en persoonlijke groei ‘De Bleekweide’. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen hier terecht voor individuele therapie en gerichte groepstrajecten.

In mei 2022 heb ik reeds de basismodule verlies – rouw en emotionele pijn bij kinderen en jongeren gevolgd. De opleiding voelde zo juist dat ik beslist heb om deze verder te zetten. In september ben ik gestart met het postgraduaat “verlies -en rouwcounselor bij kinderen en jongeren” (2jaar).


Vanaf januari 2023 start ik met mijn stage in de Huisartsenpraktijk Huizingen.


Wie kan er bij mij terecht?

Kinderen en jongeren vanaf 6 jaar tot 24 jaar.


Wat doe ik?

Individuele therapie. Een sessie duurt 50 min. Een traject heeft geen vooropgesteld eindpunt. Bij wederzijds akkoord kunnen de sessies verder -of stopgezet worden.


Samen met de cliënt ga ik kijken welke kwetsbaarheden er zijn en samen zoeken naar een manier om beter om te gaan met moeilijke situaties, gevoelens en emotionele pijn."