UPDATE CORONAVIRUS - COVID-19

Covid-19 zorgt opnieuw voor zeer grote drukte in onze praktijk en een zeer grote telefoonbelasting. Gelieve daarom eerst de informatie over covid-19 op onze website te raadplegen alvorens een afspraak te boeken of telefonisch contact op te nemen. Vele zaken kunnen zonder tussenkomst van uw huisarts. Bij ernstigere symptomen of ongerustheid mag u ons uiteraard altijd contacteren, wij blijven hiervoor steeds tot uw beschikking.


Mogen wij er u ook nogmaals aan herinneren om indien u klachten vertoont die kunnen wijzen op een corona infectie (hoesten, keelpijn, neusloop, koorts, kortademigheid, braken, diarree…) niet onze wachtzaal te betreden. In deze gevallen wacht u buiten of in de wagen.


Als u op afspraak komt:

  • Kom op tijd, maar niet meer dan 5 minuten voor het uur van uw afspraak. Dit om te veel volk in de wachtzaal te vermijden. U kan ook eventueel in uw wagen wachten.
  • Hou minstens 1.5m afstand van elkaar en van onze praktijkassistente.
  • Draag een mondmasker en let op goede handhygiëne.
  • Ontsmet je handen voor en na de consultatie. Er is steeds ontsmettingsgel beschikbaar aan het onthaal Digitale patiëntenplatform Helena

Voor een vlotte en veilige communicatie tussen arts en patiënt zouden wij u willen uitnodigen gebruik te maken van het gratis digitale platform Helena. Hier kunnen wij medische documenten met u delen. U kan dit zelf activeren via eID (kaartlezer) of itsme via https://helena.care/.